buffetten
mogelijk vanaf 20 personen


PRIJZEN VOOR 2021 PER PERSOON

SUGGESTIE 1 € 24,50                  

Koud buffet:
Huisgemaakte huzaren salade
Ardenner ham met meloen
Verschillende koude vleessoorten
Huisgemaakte zalm salade
Verschillende vissoorten
Pasta salade met tonijn
Plankje gerookte zalm
Kruidenboter en boter, tapanade & olijven
broodsoorten. Diverse sauzen zoals: cocktail-, remoulade- en kerriesausUitbreiding bij suggestie 1: € 4,50
Hollandse garnalen, heilbot, Graved lachs

SUGGESTIE 2  € 25,00

Warm buffet:
Heekfilet met gegrilde paksoi en gepofte kerstomaatjes
Ovenschotel van gehakt,  tomaat, tijm , paprika, oregano, aardappelpartjes gegratineerd met kaas
Varkenshaas medaillons met champignonsaus
Aardappelpuree met kruiden
Warme groenten en gemengde salade

Suggestie 3 € 25,00

Warm buffet: 
Tongrolletjes met zalm in wittewijnsaus met dille
Pittige runderstoof
Rollade met roze pepertjes jus
Couscous met prei, paprikablokjes, tomaatblokjes, sugarsnaps, en hazelnootstukjes
Rijst
Pastasalade met feta, bleekselderij, paprika

SUGGESTIE 4  €  43,50

VEGETARISCH BUFFET
Koud buffet:
Aardappel-ei salade
Couscoussalade met rozijnen, cherrytomaten, lente-ui, belegen
kaas, knoflook, gebrande hazelnoten
Pomodori tomaten en mozzarella salade met basilicum,
oregano en olijfolie
Knoflook-kruiden crostini’s
Soep:
Kerriesoep met prei en mais
Warm buffet:
Huisgemaakte groente stoofpot met rijst
Gevulde flensjes: spinazie, pijnboompitjes, ricotta, geroosterde
stukjes rode paprika
Vegetarische quiches met broccoli, zongedroogde tomaat, kaas
Pasta met saus van gorgonzola, champignons, knoflook, ui, walnoten en rucolaDessert buffet:
Pure chocolademousse met sinaasappelcoulis
Rood fruitsoepje in de mix met Griekse yoghurt
Aa
rdbeienpannacotta met mintroom
Carrotcake met citroen-clotted cream

SUGGESTIE 5  € 32,00

Warm buffet:
Kippendijen in een groene Thaise curry met rauwe ham
Victoriabaars met tomatensaus en bieslook
Saté met kroepoek en adjar
Gebakken aardappelen, friet
Warme groenten en gemengde salade
Dessert buffet:
Vanille pannacotta
Verschillende ijstaarten
Bavarois
Vers fruit en slagroom

SUGGESTIE 6 € 38,50

Groente- en mosterdsoep met broodsoorten, kruidenboter en roomboter
Warm buffet
Heekfilet met gegrilde paksoi en cherry tomaatjes
Schnitzeltjes met zigeunersaus
Stoofpotje van rundvlees in pikante saus
Gebakken aardappelen, rijst
Spercieboontjes gewokt in chili, gemengde salade
Dessert buffet:
Crème brulee
Verschillende ijstaarten
Bavarois
Griekse yoghurt met fruitcoulis en slagroom

SUGGESTIE 7  € 47,50

Koud buffet:
Huisgemaakte huzaren salade
Ardenner ham met meloen
Verschillende vleessoorten
Huisgemaakte zalm salade
Verschillende vissoorten, plankje gerookte zalm
Broodsoorten, boters, tapanade en olijven
Diverse sauzen zoals: cocktail-, remoulade- en kerriesaus
Warm buffet:
Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus
Zalmfilet met gegrilde paksoi en gepofte kerstomaatjes
Gebakken aardappelen, friet, verse groente, Griekse salade
Dessert buffet:
Vanille pannacotta
Verschillende ijstaarten
Bavarois
Griekse yoghurt met fruitcoulis en slagroom

SUGGESTIE 8  € 59,50

Voorgerecht op tafel geserveerd:
Etagère met verschillende koude voorgerechten geserveerd met
brood, boter en tapanade
Warm buffet:
Hele ossenhazen aan het buffet getrancheerd, hierbij twee sauzen
Lamsrollade met honing–tijmsaus
Zeebaars op zwarte pasta en botersaus
Kabeljauwfilet met spinazie cherrytomaatjes
Gekookte krielaardappeltjes met verse kruiden, gebakken
aardappelen, verse groente, gemengde salade
Dessert buffet:
Vanille pannacotta
Crème brulee
Verschillende ijstaarten
Bavarois
Vers fruit en slagroom

SUGGESTIE 9 Tapas buffet  € 32,50

Soep:     Pittige kerrie soep met prei en stukjes kip
Koud:     Huisgemaakte kruidenboter, cajun boter, aioli, tapanade en
olijven met diverse soorten brood
Hollandse garnalen cocktail in glaasjes
Forel mousse in amuse glaasjes
Huisgerookte eendenborst op amuselepel
Carpaccio van ossenhaas in op amuseblaadje
Plankje met gerookte zalm
Diverse mooie hamsoorten dungesneden
Kaasplank met brie, Gorgonzola en Roche Baron, Reypenaar, toast en amandel vijgenbrood
Warm:
Quiches, saté met kroepoek en adjar en rijst
Pittige gehaktballetjes in tomaten-basilicumsausUit te breiden met dessert gerechtjes    € 6,00 per persoon
Cocosijs, met in Grand Marnier gemarineerde stukjes ananas
Vanille pannacotta
Griekse yoghurt met rood fruitcoulis

nl Nederlands
X