HOTEL

  • HOTEL BOSCHHUIS

In Hotel Boschhuis lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Heerlijk rustig gelegen aan het eind van een eeuwenoude beukenlaan en aan de rand van een prachtig bos. De statige entree, de gelagkamer met open haard en het stijlvolle à la carte restaurant zijn, samen met de grote schouw, zoveel mogelijk authentiek gebleven. Mede door de ligging van het hotel kunt u volledig tot rust komen. In de zomer heerlijk genieten op het terras en bij kouder weer is het gezellig in het café en restaurant.

HOTELKAMERS

Het hotel beschikt over acht 2-persoonskamers, alle gelegen op de eerste verdieping. U verblijft in keurig verzorgde kamers, met onder andere een douche, toilet, televisie en gratis WiFi. Er zijn vier hotelkamers die beschikken over een airconditioning. Er zijn geen honden toegestaan op de hotelkamers, in de zalen en in ons restaurant.

Mensen die slecht ter been zijn kunnen gebruik maken van de stoellift.

Mocht u willen dineren dan raden we aan om dat meteen bij uw hotelreservering te vermelden omdat we veelal volgeboekt zijn in zowel ons restaurant als ons café.
Bij uw verblijf is het ontbijt standaard inbegrepen.
Het ontbijt is vanaf 7:00 uur tot 10:00 uur, (zaterdag en zondag vanaf 8:00 uur tot 10:00 uur).
Inchecken kan vanaf 14:00 uur tot 22:00 uur.
Uitchecktijd is uiterlijk 11:00 uur.
Wanneer u de kamerreservering aanvraagt via het reserveringsformulier dan betekent dit niet dat de kamer automatisch al is bevestigd/gereserveerd. U ontvangt later een reserveringsbevestiging van ons in antwoord op uw aanvraag via dit online contactformulier/reserveringsformulier.

KAMERPRIJZEN 2024

  • Twee-persoonskamer € 99,50 inclusief ontbijt
  • Één-persoonskamer € 65,00 inclusief ontbijt

EXTRA’S

Per persoon, per nacht wordt er Toeristenbelasting van € 2,25 berekend.

  • Extra bed, inclusief ontbijt – € 25,00
  • Honden zijn niet toegestaan op de hotelkamers, niet in het restaurant en niet in de zalen.

 

WAT MENSEN OVER ONS ZEGGEN

RECENSIES

TE DOEN

IN DE OMGEVING