WALKING DINNER

WALKING

DINNER

Een ‘walking diner’ is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. Deze vorm van dineren is tegenwoordig erg populair bij bedrijfsfeesten of personeelsuitjes. U komt bij een walking diner op een gezellige manier in contact met verschillende collega’s, omdat u niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel hoeft te zitten. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog. Alle walking diner gerechten samen vormen een heel diner. Dit kan geboekt worden vanaf 20 personen.

De gerechtjes worden uitgeserveerd op servies en ze zijn makkelijk te eten. Zo komen er glaasjes, amuselepels, hippe prikkers en schoteltjes voorbij.

U kunt zelf een keuze maken uit onderstaande walking diner gerechtjes, maar kunt het ook aan ons overlaten.
Wij helpen u graag met het maken van een juiste opbouw en verantwoorde samenstelling van het menu.

Een greep uit onze walking diner gerechten:

VOORGERECHTJES

  • Gerijpte geitenkaas met krokante aardappel en tijmdressing
  • Spiesjes van mozzarella, basilicum, zoete cherry tomaat overgoten met balsamicosiroop
  • Bruine toast met rucola, gorgonzola en zomerhoning
  • Bonbon van gerookte zalm met vulling van crème fraiche, dille en Hollandse garnalen
  • Opgerolde kruidige pannenkoekjes met geitenkaas, selderij en siroop van vijg
  • Huisgemaakte aardappel salade met Hollandse garnalen, bladerdeegstengels en sesam
  • Forelmousse met salade en stukjes gerookte zalm
  • Glaasje Siciliaanse penne met tonijntartaar
  • Salade van Hollandse garnalen en avocado met licht gerookte gemarineerde tomaat
  • Flinterdunne kalfsrosbief met gemarineerde oesterzwam en rucola
  • Kruidenricotta met krokante ham in een glaasje
  • Gedroogde ham met een moestuintje van bieten, boontjes en radijs
  • Fijn gesneden runderhaas met Parmezaanse kaas, kruidige croutons, pijnboompitjes en pestodressing
  • Wrap met gerookte ribeye, rucola en huisgemaakte vijgenmarmelade
  • Bakje van gedroogde ham met salade van stengel selderij, feta, blokjes rode paprika, bieslook en mais
  • Huisgerookte eend met eendenlevermousse

SOEPEN

  • Paprika soepje met tijm, geslagen room en oregano
  • Pittig kerrie soepje met stukjes fijne kip en lente ui
  • Licht gebonden vissoepje met gebakken coquille
  • Licht romig spinaziesoepje met feta en bladerdeegstengel
  • Champagne spoom als verfrissen pauzedrankje tussendoor € 5,00

WARME GERECHTEN

  • Gamba spiesje in een pittige peper-karamelsaus en ijsbergsalade
  • Bladerdeeg met lamsragout
  • Pastinaakmousseline met gebakken coquille en balsamicosiroop
  • Tomatenrisotto geserveerd met beignets van kabeljauw  en een saus van truffel
  • Gebakken schelvis met spinazie, gepofte paprika en kreeftenjus
  • Roergebakken gamba’s met teriyaki en tros tomaatjes en risotto
  • Gegrilde zalmspies gemarineerd in ketjap-knoflookmarinade op een bedje van wokgroenten
  • Grote gamba op couscous, lente-ui, peultjes, chili, erwtjes en paprika met teriyakisaus
  • Gestoofde maïskip op een puree van bloemkool en tomaat met dragon jus
  • Rundvlees gestoofd in pittige paddenstoelensaus met tuinkruidenpuree
  • Filet van eend met sinaasappel-portsaus en ovenaardappeltjes met zeezout en tijm
  • Geroosterd stukje kloostervarken, Groningse mosterdzalf en in Franse cognac gepocheerde pruimen
  • Rolletjes kalfsvlees met salie en panchetta, op een puree van andijvie
  • Speenvarkenrack met cranberry aardappeltaartje
  • Kalfssukade met tuinkruidenpuree en een portsiroop
  • Noedels met shiitake, lente-ui, peultjes, gember, koriander, chili en gemarineerde ossenhaas
  • Lamsfilet op ratatouille en een saus met gepofte knoflook
  • Puntje huisgemaakte mini quiche gevuld met groenten en gegratineerd met kaas

DESSERTS

  • Verse ananas met Grand Marnier en kokos ijs
  • Pure chocolademousse met stoofpeertje en sinaasappelcoulis
  • Sinaasappeltaartje met gemarineerd fruit
  • Citroentaartje met een gelei van cassis
  • Grutze met Griekse yoghurt en vanillecrème
  • Warme kersen met vanille ijs en slagroom
  • Frambozen pannacotta met chocolade mousse
  • Rood fruit soepje in de mix met yoghurt
  • Bananenbavarois met rode vruchten en een sponge van mandarijn
  • Huisgemaakte Tiramisu
  • Aardbeienpannacotta met mintroom
  • Brownie met coockiedough-ijs en caramelroom
  • Carrotcake met bananenijs

Wanneer u gerechten uitkiest dan maken we graag een prijs op maat voor u aangezien niet alle gerechten even duur zijn. Bij verdere vragen of aanpassingen helpen we u graag.

RESERVEREN KAN VIA DE

VOOR VRAGEN EN BESCHIKBAARHEID
GELIEVE DAN EVEN TE BELLEN.

+31 (0)599 58 12 08

INFO@HOTELBOSCHHUIS.NL

RESERVEREN KAN VIA DE

VOOR VRAGEN EN BESCHIKBAARHEID
GELIEVE DAN EVEN TE BELLEN.

+31 (0)599 58 12 08