BUFFETTEN

BUFFETTEN
Vanaf 20 personen in de Eikenzaal of in ons restaurant. Hiervoor wordt zaalhuur berekend. Wanneer het op locatie bezorgd wordt komen hier cateringkosten overheen.

Alle prijzen op aanvraag

SUGGESTIE 1: 

Koud buffet:     
Huisgemaakte huzaren salade met verschillende soorten vleeswaar
Ardenner Ham met meloen
Huisgemaakte zalm salade 
Plankje gerookte zalm, pasta salade met tonijn
Verschillende broodsoorten met kruidenboter en boter, tapanade en olijven
Diverse sauzen zoals: cocktail-, remoulade- en kerriesaus

SUGGESTIE 2: 

Warm buffet:     
Heekfilet met gegrilde paksoi en gepofte kerstomaatjes
Ovenschotel van gehakt,  tomaat, tijm , paprika,
oregano, aardappelpartjes gegratineerd met kaas
Varkenshaas medaillons met champignonsaus
Gebakken aardappelen en friet
Warme groenten en gemengde salade

SUGGESTIE 3: 

Warm buffet    
Tongrolletjes met zalm in wittewijnsaus met dille
Pittige runderstoof met witte rijst
Rollade met roze pepertjes jus
Couscous met prei, paprikablokjes, tomaatblokjes, sugarsnaps, en hazelnootstukjes
Friet en pastasalade met feta, bleekselderij, paprika

SUGGESTIE 4:

 Warm buffet:
Kippendijen in een groene Thaise curry met rauwe ham
Victoriabaars met tomatensaus en bieslook
Saté met kroepoek en adjar
Gebakken aardappelen en friet
Warme groenten en gemengde salade

Dessert buffet:
Vanille pannacotta, verschillende ijstaarten, bavarois,
Vers fruit en slagroom

SUGGESTIE 5:

Keuze uit twee soorten soep:
Groente- of mosterdsoep
Twee soorten brood met kruidenboter en roomboter

Warm buffet
Heekfilet met gegrilde paksoi en cherry tomaatjes
Schnitzeltjes met zigeunersaus
Stoofpotje van rundvlees in pikante saus en witte rijst
Pommes duchesse/aardappel rozetjes
Gemengde salade en spercieboontjes gewokt in chili
Desser buffet:
Vanille pannacotta, verschillende ijstaarten, bavarois
Vers fruit en slagroom

SUGGESTIE 6: 

Koud buffet:              
Zoals omschreven bij suggestie 1

Warm buffet:
Varkenshaasmedaillons met een champignonroomsaus
Zalmfilet met gegrilde paksoi en gepofte kerstomaatjes
Kabeljauw met spinazie en cherrytomaatjes
Gebakken aardappelen, friet
Verse groente en Griekse salade

Dessert buffet:
Vanille pannacotta en verschillende ijstaarten, bavarois
Vers fruit met slagroom

SUGGESTIE 7: 

Diner/buffet:                  
Etagière vooraf met daarop verschillende vlees en vis gerechtjes geserveerd met verschillende broodjes, boter en tapanade
Warm buffet:
Varkenshaasmedaillons met een champignonroomsaus
Hele ossenhazen aan het buffet getrancheerd met pepersaus en stroganoffsaus
Tongschar met gegrilde paksoi en gepofte kerstomaatjes
Gebakken aardappelen, friet
Warme groente, Griekse salade en gemengde salade

Dessert buffet met verschillende kleine gerechtjes:
Crème brulee, verschillende ijstaarten, Griekse yoghurt met rood fruit coulis, pannacotta, chocolademousse met sinaasappelroom

SUGGESTIE 8: 

Tapas buffetje      
Pittige kerrie soep met prei
Huisgemaakte kruidenboter, cajun boter, aioli, tapenade en olijven met diverse soorten brood
Spiesjes met mozzarella, cherry tomaat, basilicum, pestosaus
Forel mousse in amuse glaasjes
Kruidenmascarpaone met krokante ham
Huisgerookte eendenborst in amuse glaasjes
Carpaccio van ossenhaas op blaadje/bordje
Wrap met gerookte rib-eye, rucola en vijgenmarmelade
Plankje gerookte zalm
Diverse hamsoorten dungesneden
Kaasplank met brie, Gorgonzola en Roche Baron, Reypenaar toast en dadel -notenbrood

Warme gerechten
Quiche
Saté met kroepoek en adjar
Pittige gehaktballetjes in tomatensaus met knoflook
Rijst

Extra dessert gerechtjes       € 6,50p.p.
Vanille pannacotta, crème brûlee, Griekse yoghurt met rood fruit coulis

SUGGESTIE 9:
WALKING DINER

Een ‘walking diner’ is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. Deze vorm van dineren is tegenwoordig erg populair bij bedrijfsfeesten,  personeelsuitjes, familiediners. U komt bij een walking diner op een gezellige manier in contact met verschillende mensen uit uw gezelschap, omdat u niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel hoeft te zitten. Op deze website onder het kopje ZALEN en klik dan op WALKING DNNER dan vindt u al onze gerechtjes. We helpen u graag een menu samen te stellen.

Suggestie a:
Fijn gesneden runderhaas met Parmezaanse kaas, kruidige croutons, pijnboompitjes en pestodressing
Forelmousse met gerookte zalm snippers
Pittig kerrie soepje met stukjes fijne kip en lente ui
Gegrilde zalmspies gemarineerd in ketjap-knoflookmarinade op een
bedje van wokgroenten
Rundvlees gestoofd in pittige paddenstoelensaus met tuinkruidenpuree
Verse ananas met Grand Marnier en kokos ijs


Suggestie b:
    
Flinterdunne kalfsrosbief met gemarineerde oesterzwam en rucola
Licht gebonden vissoepje met gebakken coquilles
Geroosterd stukje kloostervarken, Groningse mosterdzalf en in Franse
cognac gepocheerde pruimen
Gamba spiesje in een pittige peper-karamelsaus en ijsbergsalade
Kalfssukade met tuinkruidenpuree en een portsiroop
Grütze met Griekse yoghurt en vanille crème

RESERVEREN KAN VIA DE
CONTACT PAGINA.

VOOR VRAGEN EN BESCHIKBAARHEID
+31 (0)599 58 12 08
INFO@HOTELBOSCHHUIS.NL
We zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur.