Restaurant

Á LA

CARTE


ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 12.00 UUR TOT 21.00 UUR

RESERVEREN IS AAN TE RADEN, VOORAL IN DE WEEKENDEN

Honden zijn NIET TOEGESTAAN IN ONS RESTAURANT en niet op de hotelkamers en niet in de zalen.
(V) = vegetarisch

KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en pestodressing.      Normale grootte € 14,95, groot € 19,50
€ 14,95 en € 19,50 

 

Gerookte eendenborst met salade van spitskool en walnoot

 
 
€ 15,95 
(V) Burrata caprese: slasoorten, burrata, huisgemaakte pesto, basilicum, cherrytomaten
 
Warm gerookte zalm, koud geserveerd, met kruidenmascarpone

€ 15,50

€ 14,95

SOEPEN

Fazantenbuillon met paddenstoelen

€ 9,95

Pompoensoep

Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons. Kan ook vegetarisch

€ 9,95
 
€ 9,50

WARME VOORGERECHTEN

Coquilles met crème van bloemkool, hazelnoot kruim en tomatenvinaigrette

€ 16,75

Tipan gamba’s met roergebakken groenten in zwarte bonensaus met chili en knoflook

       € 16,95

Rundersukade ingewreven met barbequekruidenmengsel met truffelpuree

       € 15,75

HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH

Vegetarische Wellington: portobello, risotto, Parmezaan en zongedroogde tomaat, gerookte paprikasaus,
friet en gemengde salade

€ 23,50

Huisgemaakte groenteloempia op mini paksoi en exotische dip

  € 22,50 

Quiche gevuld met witlof, spitskool, bosui, hazelnoot en gorgonzola

€ 22,50

HOOFDGERECHTEN VIS

Roodbaarsfilet met venkelsalade

€ 26,50

Zalmfilet op mini paksoi en dillesaus

€ 27,50

Koolvisfilet met bloemkoolcrème en tomatenvinaigrette

€ 26,50

HOOFDGERECHTEN VLEES

Tournedos, roergebakken paddenstoelen met roze pepersaus
€ 33,50
 
Varkenshaas gevuld met prosciutto en duxelles hierbij een romige pepersaus
 
 
€ 26,50

Hertenboutbiefstuk met pompoenrisotto en truffeljus

€ 30,50

Runderentrecote met saus van salie, prosciutto en sjalot

€ 27,50

Wildstoofpotje met Leffe dubbel, ui, mosterd en kastanje-paddenstoelen geserveerd met truffelpuree                 € 27,50

NAGERECHTEN

No bake cheesecake van Griekse yoghurt en sinaasappel met een bolletje bosvruchten-yoghurt-ijs

€ 10,00

American pancake uit de oven met sinaasappelsaus, caramelsaus en een bolletje vanille-ijs

       € 10,50
 

Eton mess: een heerlijk mengsel van ricotta en geslagen room met meringue en rood fruit en coulis van rood fruit

 
€10,00

Brownie met witte chocoladecrumble, en Belgisch chocolade-ijs

€ 10,50

RESERVEREN KAN VIA DE

VOOR VRAGEN EN BESCHIKBAARHEID
GELIEVE DAN EVEN TE BELLEN.

+31 (0)599 58 12 08