Restaurant
Á LA
CARTE
ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 12.00 UUR TOT 21.00 UUR
RESERVEREN IS AAN TE RADEN, VOORAL IN DE WEEKENDEN
Honden zijn NIET TOEGESTAAN IN ONS RESTAURANT en niet op de hotelkamers en niet in de zalen.
(V) = vegetarisch
KOUDE VOORGERECHTEN
Gerookte eendenborst met salade van spitskool en walnoot
€ 15,50
SOEPEN
Fazantenbuillon met paddenstoelen
Pompoensoep
Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons. Kan ook vegetarisch
WARME VOORGERECHTEN
Coquilles met crème van bloemkool, hazelnoot kruim en tomatenvinaigrette
Tipan gamba’s met roergebakken groenten in zwarte bonensaus met chili en knoflook
€ 16,95
Rundersukade ingewreven met barbequekruidenmengsel met truffelpuree
€ 15,75
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH
Vegetarische Wellington: portobello, risotto, Parmezaan en zongedroogde tomaat, gerookte paprikasaus,
friet en gemengde salade
Huisgemaakte groenteloempia op mini paksoi en exotische dip
Quiche gevuld met witlof, spitskool, bosui, hazelnoot en gorgonzola
HOOFDGERECHTEN VIS
Roodbaarsfilet met venkelsalade
Zalmfilet op mini paksoi en dillesaus
Koolvisfilet met bloemkoolcrème en tomatenvinaigrette
HOOFDGERECHTEN VLEES
Hertenboutbiefstuk met pompoenrisotto en truffeljus
Runderentrecote met saus van salie, prosciutto en sjalot
Wildstoofpotje met Leffe dubbel, ui, mosterd en kastanje-paddenstoelen geserveerd met truffelpuree € 27,50
NAGERECHTEN
No bake cheesecake van Griekse yoghurt en sinaasappel met een bolletje bosvruchten-yoghurt-ijs
American pancake uit de oven met sinaasappelsaus, caramelsaus en een bolletje vanille-ijs
Eton mess: een heerlijk mengsel van ricotta en geslagen room met meringue en rood fruit en coulis van rood fruit
Brownie met witte chocoladecrumble, en Belgisch chocolade-ijs