Á LACARTE

VERRASSINGSMENU

Dit menu is door onze chef-kok en zijn team uit dagverse producten samengesteld.

Drie gangen   € 40,00           wijnarrangement ( 2 glazen )         € 11,50
Vier gangen   € 50,00           wijnarrangement ( 3 glazen )         € 16,50
Vijf gangen    € 60,00           wijnarrangement ( 4 glazen )         € 21,50

Keuzemenu

Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing
of
Zalmtrio: bavarois, bonbon met Hollandse garnalen en tartaar vergezeld van sjalot compote, venkel en dille mayonaise

*~*~**~*~*

Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons, kan ook (V)
of
(V) Kastanje paddenstoelen met brie, courgette, spinazie en risotto

*~*~**~*~*

(V) Muffins van broccoli, kaas, zongedroogde tomaatjes, basilicum en tomatensaus
of
Pieterman met gegrilde polenta, doperwten crème en dille saus
of
Varkenshaas gevuld met brie, panchetta. Tomatensaus en kruidenrisotto

*~*~**~*~*

Peren bavarois met sabayon van peer en caramel-ijs
of
Stroopwafelijs met gelei van stroopwafellikeur en crumble

3 gangen € 39,50    en    4 gangen € 45,00

Koude Voorgerechten

Tonijn 5 spices, tabouleh, citroenmascarpone, geconfijte tomberries                                                                                             € 16,75
Zalmtrio: bavarois, bonbon met Hollandse garnalen en tartaar vergezeld van sjalot compote, venkel en dille mayonaise       € 15,50
Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing              € 13,95
Buikspek afgelakt met teriyaki, ham van speenvarken, appel en bloedworst                                                                                  € 14,75

Soepen

Groninger mosterdsoep met spekjes en croûtons (kan ook V)                 € 7,75
Knolselderijsoep met Hollandse garnalen en kervel (kan ook V)              € 8,50
(V) Courgette preisoep met bolletjes mozzarella                                       € 7,75

Warme Voorgerechten

Coquilles met panchetta, kerrie mayonaise, appel en kruidenrisotto                                                                                       € 16,75
Sukade gegaard in verschillende kruiden met spek en kruidnagel op een stamppotje van little gem en tomaat                € 14,75
(V) Kastanje paddenstoelen met brie, courgette, spinazie en risotto                                                                                       € 14,50

Hoofdgerechten vegetarisch

(V) Muffins van broccoli, kaas, zongedroogde tomaat, basilicum en  tomatensaus                         € 17,50
(V) Provençaalse lasagne, ricotta, spinazie, tomaat en knoflook                                                        € 17,50
(V) Bladerdeeg met geitenkaas, groene asperges, gepofte tomaat, walnoot en balsamico             € 17,50

Hoofdgerechten vis

Zalmfilet met kruidenkorst van Provençaalse kruiden, pesto en gesmoorde little gem     € 24,50
Visstoof met citroengras, kokos en knoflook met rijst op Syrische wijze                            € 25,00
Pieterman met gegrilde polenta, doperwten crème en dille saus                                         € 24,50

Hoofdgerechten vlees

Eendenborstfilet met Calvados-saus en appel                                                    € 25,00
Varkenshaas gevuld met brie, panchetta. Tomatensaus en kruidenrisotto     € 24,50
Tournedos met chimichurri saus met stamppotje van little gem en tomaat   € 32,50

Nagerechten

Citroen kwarktaartje en sabayon van blauwe bes en citroenijs                      € 9,50
Sticky toffee pudding met vanille-ijs en gekonfijte sinaasappel schilletjes   € 9,50
Peren bavarois met sabayon van peer en caramel-ijs                                      € 9,50
Stroopwafelijs met gelei van stroopwafellikeur en crumble                            € 9,50

Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant

nl Nederlands
X