Restaurant
Á LA
CARTE
ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 12.00 UUR TOT 21.00 UUR
RESERVEREN IS AAN TE RADEN, VOORAL IN DE WEEKENDEN
Honden zijn NIET TOEGESTAAN IN ONS RESTAURANT en niet op de hotelkamers en niet in de zalen.
(V) = vegetarisch
KOUDE VOORGERECHTEN
Zalm tataki met wakame, bosui en Tomasu sweet & spicy soy sauce
€ 14,50
SOEPEN
Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons
Kerriesoep met een vleugje gember en gerookte stukjes kip
Eendenbouillon met reepjes van kruidige flensjes
WARME VOORGERECHTEN
Bavette met chimichurri-saus en ratatouille
Gebakken grote garnalen, knoflook, rode peper, tomaat-basilicum vinaigrette, courgette spaghetti
€ 16,75
Rundersukade, met mosterdcrème
€ 15,00
Portobello gevuld met paddenstoelen en gorgonzola met huisgemaakte pesto
€ 16,00
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH
Vegetarische Wellington: portobello, risotto, Parmezaan en zongedroogde tomaat, gerookte paprikasaus,
friet en gemengde salade
Muffins van spinazie, anijs-pecannoten, geitenkaas met tomaat-basilicum vinaigrette, friet en gemengde salade
Gebakken gnocchi, courgette, pesto, cherrytomaatjes, pijnboompitten, Parmezaan en gemengde salade
HOOFDGERECHTEN VIS
Snoekbaarsfilet met gegrilde groene asperges en tomaat-basilicum vinaigrette
Zalmfilet met tomatenrisotto en beurre blanc
Kabeljauw met krokante korst en huisgemaakte pesto
HOOFDGERECHTEN VLEES
Runder rib-eye met mosterdcrème en chimichurri-saus
Gebakken eendenborst met appel en portjus
NAGERECHTEN
Crème brulee met vanille-ijs
Wafel met warme kersen, slagroom en vanille-ijs
Eton mess
Brownie met caramelijs