Á LACARTE
Onze keuken is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur
Honden zijn NIET TOEGESTAAN IN ONS RESTAURANT en niet op de hotelkamers en niet in de zalen.
asperge gerechten
Voorgerecht van aspergesalade met krokante serranoham en gepocheerd ei € 14,25
Gebonden soep van asperge met reepjes beenham en stukjes ei € 8,00
Hoofdgerecht van gekookte asperges met gerookte zalm, ei, Hollandaisesaus,
krielaardappelen, gemengde salade € 26,95
Hoofdgerecht van gekookte asperges met gewelde beenham, ei, Hollandaisesaus,
krielaardappelen, gemengde salade € 25,50
Dessert met verse aardbeien, aardbeien sabayon, vanille ijs en gezouten caramel € 9,00
Koude Voorgerechten
Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing € 15,75
Ceviche van zeebaars met wortel-crème en venkel € 15,50
Rode bieten-crème met blauwe kaas, pecannoten, peer en veldsla € 13,75
Oosterse salade met gamba en queenies en sesammaynaise € 16,50
Soepen
Groninger mosterdsoep met spekjes en croûtons (kan ook V) € 7,75
Tom kha kai soep met kokosmelk, limoen en kip € 8,50
Warme Voorgerechten
(V) Gepofte bietjes gevuld met geitenkaas en noten, waterkers en balsamico € 14,00
Stukje gebakken Iberico varken op ratatouille met chimichurri saus € 16,00
Coquilles met gebakken bloemkool, notenolie en amandelen € 16,75
Hoofdgerechten vegetarisch
Muffins van pompoen, spinazie, pecannoten en geitenkaas, hierbij gemengde salade € 18,50
Vegetarische Wellington, portobello, risotto, Parmezaan en zongedroogde tomaat, gerookte paprikasaus € 18,50
hierbij gemengde salade
Tarte tartin van witlof met peer en roquefort, en gemengde salade erbij geserveerd € 18,50
Hoofdgerechten vis
Zalmfilet gelakt met sojamarinade, krokant van kroepoek met paksoi en zwarte knoflook schuim € 25,00
Kabeljauwfilet met gebakken bloemkool en saus van roquefort € 27,50
Roodbaars met een jasje van krokante tuinbonen, omringd met beurre blanc met snijbonen en stukjes paling € 26,50
Hoofdgerechten vlees
Tournedos met knoflook kruidenpeper, ratatouille met gerookte paprikasaus € 32,50
Varkenshaas gevuld met pancetta en kruidenkaas, hierbij kruidenrisotto en tijm jus € 24,50
Entrecote met romige knolselderij en truffeljus € 24,75
Eendenborstfilet met pompoen crème en tijm jus € 25,00
Nagerechten
Femme fatale: moelleux, Oreo-ijs, witte chocolade parfait en vanillesaus € 9,50
Toffee crunch brownie met caramel-ijs € 7,50
Tiramisu met amaretto-ijs € 9,50
Speculaas-perentaart met vanille-ijs € 9,50
3 keer mango: bavarois, ijs en sabayon € 9,50



