Restaurant
Á LA
CARTE
ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 12.00 UUR TOT 21.00 UUR
RESERVEREN IS AAN TE RADEN, VOORAL IN DE WEEKENDEN
Honden zijn NIET TOEGESTAAN IN ONS RESTAURANT en niet op de hotelkamers en niet in de zalen.
(V) = vegetarisch
KOUDE VOORGERECHTEN
Gerookte eendenborst met salade van spitskool en walnoot
€ 15,50
SOEPEN
Fazantenbuillon met paddenstoelen
Spinaziesoep met kruidencroutons en feta
Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons. Kan ook vegetarisch
WARME VOORGERECHTEN
Coquilles met crème van bloemkool, hazelnoot kruim en tomatenvinaigrette
Tipan gamba’s met roergebakken groenten in zwarte bonensaus met chili en knoflook
€ 16,95
Rundersukade ingewreven met barbequekruidenmengsel met truffelpuree
€ 15,75
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH
Vegetarische Wellington: portobello, risotto, Parmezaan en zongedroogde tomaat, gerookte paprikasaus,
friet en gemengde salade
Gnocchi met cherry tomaatjes, courgette, rucola, huisgemaakte pesto en Parmezaan
Quiche gevuld met witlof, spitskool, bosui, hazelnoot en gorgonzola
HOOFDGERECHTEN VIS
Roodbaarsfilet met venkelsalade
Zalmfilet op mini paksoi en dillesaus
Kabeljauwfilet met kruidenkorst en tomatenvinaigrette
HOOFDGERECHTEN VLEES
Bavette met chimichurrie en risotto
Eendenborst met boemkoolcrème en portjus
Kalfsstoofpotje met truffelpuree € 27,50
NAGERECHTEN
Ijsmacaron van mango-passievrucht met ingelegde mangostukjes
Roomijs ‘Black Hawaï’ kokos-ananas en verse ananasstukjes
Eton mess: een heerlijk mengsel van ricotta en geslagen room met meringue en rood fruit en coulis van rood fruit
Brownie met witte chocoladecrumble, en Belgisch chocolade-ijs
RESERVEREN KAN VIA DE
VOOR VRAGEN EN BESCHIKBAARHEID
GELIEVE DAN EVEN TE BELLEN.
+31 (0)599 58 12 08




