Restaurant

Á LA

CARTE


ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 12.00 UUR TOT 21.00 UUR

RESERVEREN IS AAN TE RADEN, VOORAL IN DE WEEKENDEN

Honden zijn NIET TOEGESTAAN IN ONS RESTAURANT en niet op de hotelkamers en niet in de zalen.
(V) = vegetarisch

KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en pestodressing.      Normale grootte € 14,50, groot € 19,50
€ 14,95 en € 19,50 

Zalm tataki met wakame, bosui en Tomasu sweet & spicy soy sauce

 
€ 15,50 
(V) Crème brulee van geitenkaas met gegrilde watermeloen, honing en olijfkruim
 
Huisgerookte rib eye met witte koolsalade, appel en walnoot, gebakken pancetta

€ 14,50

€ 16,50

SOEPEN

Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons

€ 9,00

Fazantenbouillon met wilde paddenstoelen

€ 9,95

Kerriesoep met een vleugje gember, gerookte stukjes kip en prei

€ 9,50

WARME VOORGERECHTEN

Bavette met chimichurri-saus en ratatouille

€ 15,00

Gebakken grote garnalen, knoflook, rode peper, tomaat-basilicum vinaigrette, courgette spaghetti

       € 16,75

Hertensukade, pommes duchesse met truffel

       € 16,50

Fazantenfilet en gekonfijt pootje, mosterd crème en truffeljus

       € 16,00

HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH

Vegetarische Wellington: portobello, risotto, Parmezaan en zongedroogde tomaat, gerookte paprikasaus,
friet en gemengde salade

€ 21,50

Muffins van spinazie, anijs-pecannoten, geitenkaas met tomaat-basilicum vinaigrette, friet en gemengde salade

€ 20,50 

Gebakken gnocchi, courgette, pesto, cherrytomaatjes, pijnboompitten, Parmezaan en gemengde salade

€ 20,50

HOOFDGERECHTEN VIS

Snoekbaarsfilet met gegrilde groene asperges en tomaat-basilicum vinaigrette

€ 26,50

Zalmfilet met tomatenrisotto en beurre blanc

€ 26,50

Heilbotfilet met krokante korst en huisgemaakte pesto

€ 27,50

HOOFDGERECHTEN VLEES

Tournedos gerold door knoflook-kruidenpeper met ratatouille en gerookte paprikasaus
€ 33,50
 
Varkenshaas met brie, cashewnoten en tijmsaus
 
 
€ 26,50

Runder rib-eye met mosterdcrème en chimichurri-saus

€ 27,50

Dry aged runderlende, gegrilde groene asperges en truffeljus

€ 28,50

NAGERECHTEN

Kaneel-speculoos-roomijs met stoofpeertje en vanillesaus

€ 10,50

Wafel met warme kersen, slagroom en vanille-ijs

 
€ 10,75


Eton mess

 
€9,75

Brownie met caramelijs

€ 9,00

RESERVEREN KAN VIA DE

VOOR VRAGEN EN BESCHIKBAARHEID
GELIEVE DAN EVEN TE BELLEN.

+31 (0)599 58 12 08