Á LACARTE

Onze keuken is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur

Honden zijn NIET TOEGESTAAN IN ONS RESTAURANT en niet op de hotelkamers en niet in de zalen.

Koude Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing   € 14,25
Ceviche van zeebaars met wortel-cr
ème en venkel                                                                                                                 € 15,50
Rode bieten-crème met blauwe kaas, pecannoten, peer en veldsla                                                                                      € 13,75

Soepen

Groninger mosterdsoep met spekjes en croûtons (kan ook V)                 € 7,75
Tom kha kai soep met kokosmelk, limoen en kip                                       € 8,50

Warme Voorgerechten

(V) Gepofte bietjes gevuld met geitenkaas en noten, waterkers  en balsamico     € 14,00
Stukje gebakken Iberico varken op ratatouille met chimichurri saus                       € 16,00
Coquilles met gebakken bloemkool, notenolie en amandelen                                  € 16,00
Oosterse salade met gamba en queenies                                                                   € 16,50

Hoofdgerechten vegetarisch

Muffins van pompoen, spinazie, pecannoten en geitenkaas, hierbij gemengde salade                                     € 18,50
Vegetarische Wellington, portobello, risotto, Parmezaan en zongedroogde tomaat, gerookte paprikasaus   € 18,50
hierbij gemengde salade
Tarte tartin van witlof met peer en roquefort, en gemengde salade erbij geserveerd                                        € 18,50

Hoofdgerechten vis

Zalmfilet gelakt met sojamarinade, krokant van kroepoek met paksoi en zwarte knoflook schuim                       € 25,00
Kabeljauwfilet met gebakken bloemkool en saus van roquefort                                                                                 € 27,50
Snoekbaars met een jasje van krokante tuinbonen, omringd met beurre blanc met snijbonen en stukjes paling € 26,50

Hoofdgerechten vlees

Tournedos met knoflook kruidenpeper, ratatouille met gerookte paprikasaus                    € 32,50
Varkenshaas gevuld met pancetta en kruidenkaas, hierbij kruidenrisotto en tijmjus          € 25,00
Biefstuk van hert met romige knolselderij en truffeljus                                                          € 29,75
Runderstoof met aardappelpuree roerbak wintergroente                                                      € 25,00

Nagerechten

Femme fatale: moelleux, Oreo-ijs, witte chocolade parfait en vanillesaus  € 9,50
Toffee crunch brownie met caramel-ijs                                                           € 7,50
Tiramisu met amaretto-ijs                                                                                 € 9,50
Speculaas-perentaart met vanille-ijs                                                                € 9,50
3 keer mango: bavarois, ijs en sabayon                                                           € 9,50

nl Nederlands
X