Restaurant
Á LA
CARTE
ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 12.00 UUR TOT 21.00 UUR
RESERVEREN IS AAN TE RADEN, VOORAL IN DE WEEKENDEN
Honden zijn NIET TOEGESTAAN IN ONS RESTAURANT en niet op de hotelkamers en niet in de zalen.
(V) = vegetarisch
KOUDE VOORGERECHTEN
Tonijn ‘five spices’, tabouleh, wasbi mayonaise
Tompouce met rivierkreeftstaartjes en avocadomousse
SOEPEN
Uiensoep met kaascrouton
Bisque met rivierkreeftstaartjes en room
WARME VOORGERECHTEN
Coquilles St. Jaques, currypuree en kaaskletskop
Sukade van gras gevoerde Schotse Hooglander van de Woeste Grond met mosterdcrème
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH
Vegetarische Wellington: portobello, risotto, Parmezaan en zongedroogde tomaat, gerookte paprikasaus,
friet en gemengde salade
Muffins van spinazie, anijs-paddenstoelen en feta met tomaat-basilicum vinaigrette, friet en gemengde salade
Kaasfondue met groenten
HOOFDGERECHTEN VIS
Zalmfiet gelakt met soja marinade, op een bedje van zoetzure groente
Filet van heilbot met kruidenkorst, courgettespaghetti en tomatenschuim
Zeeduivelfilet omwikkeld met Parmaham, romige risotto en pesto
HOOFDGERECHTEN VLEES
Varkenshaasmedaillons met kruidenkorst, aardappel-mosterdcrème en rode portjus
Gebakken eendenborstfilet met pruimen en cherrysaus
Kalfslende met zoete aardapelduchesse, gebakken paddenstoelen en romige truffelsaus
NAGERECHTEN
Kokosijs, gekaramelliseerde ananas, mousse van passievrucht en kokosschuim
American pancake, rood fruit-coulis, lemon curd-clotted cream met vanille-ijs
Eton mess
Rockslide brownie met caramelijs
RESERVEREN KAN VIA DE
VOOR VRAGEN EN BESCHIKBAARHEID
GELIEVE DAN EVEN TE BELLEN.
+31 (0)599 58 12 08




