Restaurant

Á LA

CARTE


ONZE KEUKEN VOOR A LA CARTE GERECHTEN IS GEOPEND VAN 17.00 UUR TOT 21.00 UUR Voor vandaag nog reserveren? Gelieve dan even te bellen naar 0599 581208 Beide kerstdagen zijn we reeds volgeboekt. We zijn gesloten van 27 december tot en met donderdag 8 januari. 9 januari zijn we vanaf 10.00 uur weer geopend.

Honden zijn NIET TOEGESTAAN IN ONS RESTAURANT en niet op de hotelkamers en niet in de zalen.
(V) = vegetarisch

KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en pestodressing.      Normale grootte € 15,50, groot € 19,50

 

Koud gerookte zalm met kruidenmascarpone

 
 
€ 15,50 
(V) Creme brulee van geitenkaas met gegrilde watermeloen ingelegd in honing en olijfolie
 
T

€ 16,50

€ 16,50

SOEPEN

Groninger mosterdsoep met spekjes

€ 9,95

Fazantenbouillon met paddenstoelen

€ 10,50
 

WARME VOORGERECHTEN

Buikspek met Chinees stoombroodje en zoetzure salade van taugémet komkommer en rode ui

€ 16,75

Kalfssukade op risotto

       € 16,00

Coquilles St Jaques, kruidenpuree, tomatenvinaigrette

       € 17,75

HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH

Vegetarische Wellington: portobello, risotto, Parmezaan en zongedroogde tomaat, gerookte paprikasaus,
friet en gemengde salade

€ 23,50

Muffins van pompoen, spinazie, pecannoten en geitenkaas met tomatenvinaigrette

  € 23,00 

Quiche gevuld met witlof, spitskool, bosui, hazelnoot en gorgonzola

€ 23,00

HOOFDGERECHTEN VIS

Gebakken zalmfilet met kruidige korst en pesto

€ 28,50

Snoekbaarsfilet met tomatenvinaigrette

€ 28,50

Tongscharfilet, risotto en dille-witte wijnsaus

Grote garnalen in knoflook gebakken, afgeblust met teriyaki

€ 29,50
 
€ 29,50

HOOFDGERECHTEN VLEES

Tournedos gerold door knoflook-peper, saus van chimichurri, ratatouille
€ 34,50
 
Varkenshaas gevuld met brie en cashewnootjes, metpeperroomsaus
 
 
€ 27,50

Kalfsentrecote op mosterd crème en saus van groene peper

€ 29,50

NAGERECHTEN

Pistache-ijs witte chocoladesaus en witte chocolade crumble, rood fruit

€ 11,00

Tiramisu met Groningse twist: Fladderak en lemoncurd

       € 11,50
 

Eton mess: een heerlijk mengsel van ricotta en geslagen room met meringue en rood fruit en coulis van rood fruit

 
€10,50

Brownie met witte chocoladecrumble, en Belgisch chocolade-ijs

€ 11,50

RESERVEREN KAN VIA DE

LET OP: Uw reservering is nog niet definitief, u ontvangt een e-mail van ons binnen 24 uur of de reservering mogelijk is. Wilt u reserveren voor vandaag: gelieve even te bellen. Beide kerstdagen zijn we volgeboekt.
We zijn gesloten van 27 december tot en met donderdag 8 januari 2026.

VOOR VRAGEN EN BESCHIKBAARHEID
GELIEVE DAN EVEN TE BELLEN.

+31 (0)599 58 12 08